Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Закон щодо звільнення електромобілів від імпортного мита набув чинності

Закон "Про внесення змін до закону України "Про Митний тариф України" щодо скасування ввізного мита на електромобілі" набув чинності, - РБК Україна.

Документ був опублікований у виданні "Голос України" 18 грудня 2015 року. Закон набирає чинності з першого числа місяця, наступного за місяцем його опублікування.

Відповідно до документу, вносяться зміни до Митного тарифу України і встановлюються нульові ставки ввізного мита на транспортні засоби, оснащені виключно електричними двигунами.

Згідно з законом, Кабінет міністрів України в місячний строк з дня набрання чинності даного закону зобов'язується привести свої нормативно-правові акти у відповідність із цим законом; забезпечити приведення міністерствами, іншими центральними органами виконавчої влади їх нормативно-правових актів у відповідність із цим законом.

Нагадаємо, Верховна Рада України підтримала у другому читанні законопроект №1674 "Про внесення змін до закону України "Про Митний тариф України" щодо скасування ввізного мита на електромобілі". За відповідне рішення проголосували 233 парламентаря.

РБК Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ