Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Законність проведення реконструкції приміщення гаупвахти на пл.І.Підкови, 1 перевірятиме нова комісія

З метою  перевірки законності проведення реконструкції приміщення гаупвахти на пл.І.Підкови, 1   27 липня була  утворена комісія  на чолі з заступником  міського голови з питань містобудування та землеустрою Андрієм Павлівим  і секретарем інженером  інспекції державного архітектурно-будівельного контролю Володимиром Солохою. 
Приводом для створення комісії подання прокуратури міста Львова від 12.07.2006р. № 406-вих про усунення порушень законодавства про охорону культурної спадщини.
Комісія повинна до 10 серпня цього року  розглянути подання прокуратури міста Львова, подати свої висновки і пропозиції міському голові та підготувати відповідь прокурору м.Львова.
До складу комісії також увійшли начальник управління охорони історичного середовища Андрій Левик, заступник начальника управління архітектури і
містобудування Олександр Ярема. начальник інспекції державного архітектурно-
будівельного контролю Роман Стецьків, юрисконсульт управління архітектури і містобудування Михайло Яслик,  а також   депутат Львівської міської ради Юрій Батюк і представник громадської організації “Опора“ Тарас Гаталяк  за згодою.
Про це повідомив сайт Львівської  міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ