Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Засідання голів обласних рад під головуванням Мороза відбудеться у Львові між 9 та 16 жовтня

Засідання голів обласних рад під головуванням Мороза відбудеться у Львові між 9 та 16 жовтня — повідомив «Гал-info» голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник.
 «Я нещодавно мав розмову із Олександром Морозом і він сказав, що в цей час саме не буде планерних засідань Верховної Ради і спікер зможе приїхати до Львова», — пояснив Мирослав Сеник.
 За словами голови облради, насамперед на цьому засіданні порушуватимуть питання формування бюджету на 2007 рік, прийняття закону про передачу функції виконавчої влади органам місцевого самоврядування, а також розглядатимуть проблему збереження пам’яток культури та архітектури в Україні. Розгляд останніх двох питань, як наголосив Сеник, ініціювало саме керівництво Львівської обласної ради.
 «Проект закону про передачу функцій виконавчої влади органам місцевого самоврядування вже напрацьований і перед голосуванням за нього, я думаю, доцільно почути думку з приводу цього закону голів обласних рад, з’ясувати, коли він має вступити в дію. Олександр Мороз каже, що вже з першого січня. Але якщо це так, то закон вже мали б прийняти. Крім цього, треба з’ясувати, що таке виконавчі органи ради, як вони будуть функціонувати: чи буде окремо керівник цього виконавчого органу чи голова облради буде також керівником виконавчої структури?» — пояснив Мирослав Сеник.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ