Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Заступник міністра аграрної політики Петро Вербицький відвідав лабораторію Державного гігієнічного контролю продуктів харчування у Львові

Сьогоднішній візит на Львівщину заступник міністра аграрної політики Петра Вербицького розпочався з ознайомлення з лабораторією Державного гігієнічного контролю продуктів харчування Управління ветеринарної медицини Львівської ОДА.

Директор лабораторії Роман Сімонов продемонстрував делегації у складі заступника міністра аграрної політики Петра Вербицького, заступника голови ЛОДА з питань АПК Івана Стефанишина, начальника головного управління агропромислового розвитку ЛОДА Михайла Кожушка та начальника управління ветеринарної медицини Богдана Куртяка новітнє обладнання, за допомогою якого лабораторія оцінює якість продуктів тваринного виробництва Львівської області.
Лабораторія уповноважена видавати заключення, на основі котрих управління ветеринарної медицини ЛОДА видає ліцензії виробникам продукції тваринного походження Львівщини.
У лабораторії працює 20 висококваліфікованих працівників, які пройшли навчання та спеціалізовані курси для обслуговуванння високоточного комп’ютерного обладнання. Як зазначила провідний інженер-хімік лабораторії Державного гігієнічного контролю продуктів харчування Управління ветеринарної медицини Львівської ОДА Ірина Палюжин, лабораторія визначає допустимий вміст мінералів та речовин для використання продуктів тваринного походження у харчовій промисловості області. Для прикладу, допустима межа заліза у м’ясопродуктах становить 70 міліграмів на кілограм, в той час допустима межа свинцю у сирах та молокопродуктах становить 0,3 мг/кг.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ