Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Заступник начальника Держкомзему Юрій Олексієнко сфальшував наказ про звільнення начальника управління земельних ресурсів Львівщини — Іван Василишин

«Справа про звільнення екс-начальника управління земельних ресурсів у Львівській області Миколи Пшевлоцького є повним та абсолютним знущанням над законодавством України. Наказ про звільнення Миколи Пшевлоцього є сфальсифікованим заступником голови Держкомзему України Юрієм Олексієнком, адже в наказі написано, що звільнення відбулося «за згодою сторін», — заявив сьогодні на прес-конференції адвокат екс-начальника обласного управління земельних ресурсів, голови ЛОО КУН Миколи Пшевлоцького, депутат Львівської міської ради Іван Василишин.
«Для того, щоб було таке формулювання в указі, має бути заява на звільнення за власним бажанням від Миколи Івановича, а він такої заяви не писав. В самому ж тексті наказу нижче вже це упущено і немає посилання на «згоду сторін». Відтак наказ сфальсифікований Олексієнком», — пояснив Василишин.
«Про наказ про своє звільнення, який підписаний 7-м березня Микола Пшевлоцький дізнався 10 березня із телефонної розмови із Олексієнком, який йому про це повідомив і сказав, що 11, тобто на наступний день, приїде представляти нового начальника обласного управління. Микола Пшевлоцький зазначив йому, що зараз перебуває на лікарняному, а тому згідно з чинним трудовим законодавством, не можна звільняти будь-якого працівника, який перебуває на лікарняному. Відтак Микола Пшевлоцький пояснив йому, що наказ підписано передчасно і його потрібно відмінити, щоб не було порушень трудового законодавства. У відповідь Олексієнко зазначив, що не буде нічого відміняти і завтра представить нового начальника», — зазначив адвокат Пшевлоцького.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ