Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Заступника голови Львівської ОДА чекають у суді у кримінальній справі щодо самоуправства

22 березня відбудеться судове засідання у кримінальній справі, порушеній за статтею 356 Кримінального кодексу України (самоуправство) за позовом журналістки Львівського обласної державної телерадіокомпанії (ЛОДТРК) Лесі Пержило до її чоловіка, заступника голови Львівської ОДА Ігоря Держка. Про це Гал-інфо розповіла сама Леся Пержило.

 

Суть справи полягає в тому, що чиновник проник у квартиру, яка належить його тещі, і розпочав там ремонт попри наявність судової заборони вчиняти будь-які дії з даною квартирою. «Я побачила, що у квартирі відчинені вікна, працює бригада майстрів, тому викликала наряд міліції. Було складено відповідний протокол, порушено справу про самоуправство», – каже журналістка.

 

Леся Пержило додала, що судове засідання у кримінальній справі мало відбутися ще 22 лютого, але було перенесено через неявку відповідача.

 

Також вона повідомила, що 9 березня, у вівторок, відбулося судове засідання у цивільній справі  про захист прав власника квартири. Суд ухвалив рішення на користь матері Лесі Пержило, яка оскаржувала претензії віце-губернатора на квартиру, власником якої є вона. У Ігоря Держка є 10 днів, щоб оскаржити це рішення в апеляційному порядку.

 

Під час розгляду справи судом була накладена заборона на вчинення будь-яких дій зі спірною квартирою.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ