Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Затримано ще одного підозрюваного у справі Мельничука

Генеральною прокуратурою спільно з МВС України затримано ще одного підозрюваного у справі стосовно С. Мельничука. Про це повідомила прес-служба ГПУ.

Як повідомлялося раніше, 02.10.2015 слідчим відділом управління з розслідування корупційних злочинів, скоєних службовими особами, які займають особливо відповідальне становище Генеральної прокуратури України завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою народного депутата України, колишнього командира батальйону «Айдар» С. Мельничука та п'яти інших осіб у вчиненні ними у складі озброєної банди розбійних нападів, викраденні людей, заволодінні транспортним засобом та застосуванні насильства до працівників правоохоронного органу.

7 жовтня 2015 року слідчими Генеральної прокуратури у взаємодії зі співробітниками МВС України оперативно проведено операцію та на підставі ухвали слідчого судді затримано ще одного з розшукуваних підозрюваних у цій справі. 

Наразі організовано доставку підозрюваного до суду для розгляду клопотання про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ