Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завдання лісівників - забезпечити населення дровами паливними

У важкий для нашої країни час війни на лісівників покладається важливе завдання забезпечити населення дровами паливними у достатній кількості в осінньо-зимовий період.

Потреба у дровах паливних територіальних громад області в опалювальний період 2022-2023 рр., за інформацією Львівської обласної військової адміністрації, становить 130,4 тис. м3.

Враховуючи залишки на складах, заготівлю дров до кінця 2022 року та заплановану заготівлю в І і ІІ кварталах 2023 року, потребу населення в  дровах паливних буде забезпечено.

Купівля дров паливних для потреб фізичних осіб здійснюється за наступною схемою:

  • Слід звернутися до лісгоспу або лісництва  та написати заяву у якій вказати обсяг дров, який хочете купити. До заяви необхідно додати копію паспорта та ідентифікаційного коду.
  • Отримати рахунок на оплату з реквізитами підприємства, з найменуванням продукції, об’ємом, ціною та сумою оплати.
  • Здійснити оплату можна у будь-якому відділені банку чи Приват 24, Ощад 24…
  • Після оплати, звернутися з квитанцією в лісництво для відвантаження дров паливних.

Як зазначили у Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства, ціни на дрова паливні встановлюються згідно затвердженого прейскуранту.   

Інформацію щодо придбання дров паливних також можна знайти на сайті Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства та лісгоспів області.     

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ