Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Завдяки проведеним у І кварталі 2006 року пошуково-розвідувальним роботам ДК „Укргазвидобування” у Львівській області відкрито Добрянське та Лугівське газові родовища

Протягом І кварталу ДК „Укргазвидобування” виконувала пошуково-розвідувальні роботи на 39 площах та 32 родовищах, а на 5 площах на сході  та заході України проводилось параметричне буріння. Розпочато буріння 12 пошукових та розвідувальних свердловин. За результатами пошукових робіт відкрито Добрянське та Лугівське газові родовища у Львівській області. Про це повідомила прес-служба ДК „Укргазвидобування”.
У першому кварталі 2006 року всі підприємства ДК „Укргазвидобування” виконали планове завдання. Порівняно з минулорічними показниками видобуток газового конденсату збільшився на 13,6% і становив 182,5 тис. тонн, нафти – 28,152 тис тонн, видобуток природного газу становив 3 744,9 млн тонн.
  Крім того, протягом І кварталу в результаті буріння і випробування отримані результати, які суттєво розширюють перспективи газоносності Копилівського, Аксютівського, Більського, Північно-Волкенківського родовищ у Дніпровсько-Донецькій западині та Дубаневицького у Західному регіоні. В експлуатацію було передано 16 свердловин (на 9 більше, ніж було заплановано). Всього за січень-березень 2006 року було виконано геологорозвідувальних робіт на суму 186,9 млн гривень.
 У І кварталі підприємствами компанії перероблено газового конденсату та нафти 217,5 тис. тонн, що на 46 тис. тонн більше, ніж було заплановано; вироблено 210 тис. тонн нафтопродуктів (на 21,5 тисячі більше порівняно з аналогічним періодом 2005 року), а виробництво скрапленого газу  зросло на 12,6 тисячі тонн і становило 61,2 тисячі тонн.
 Підрозділи ДК „Укргазвидобування” освоїли 303,6 млн. грн. капітальних вкладень, що на 11,9 млн. грн. більше у порівнянні з I кварталом минулого року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ