Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завершився перший етап конкурсу «Репортери надії Україні»

7 червня завершився прийом робіт на V Всеукраїнський конкурс «Репортери надії в Україні». На сьогодні триває оцінювання матеріалів моніторинговою групою конкурсу, яка визначить 40 кращих робіт, які є інформацією-носієм рішень, повідомили організатори конкурсу.

Участь у конкурсі бере понад 400 робіт. Близько 200 журналістських матеріалів відібрали студенти Магістерської програми екуменічних студій ІЕС під час моніторингу ЗМІ. Також понад 150 матеріалів надіслали журналісти із Київської, Житомирської, Вінницької, Кіровоградської, Сумської, Запорізької, Одеської, Дніпропетровської, Луганської, Харківської, Чернігівської, Полтавської, Черкаської, Тернопільської,  Івано-Франківської, Волинської, Львівської областей.

40 конкурсних робіт, що відібрала Моніторингова група, оцінюватиме експертне журі у складі: Марти Коломиєць, директора програми імені Фулбрайта в Україні; Тараса Семенюка, співзасновника аналітично-інформаційного інтернет-ресурсу " Shrotmedia", Аліма Алієва, журналіста, співзасновника ГО «Крим SOS», Вадима Лубчака, редактора відділу "ЗМІ та новітніх медіа" газети "День".

Імена 40 фіналістів будуть опубліковані на сторінці сайту конкурсу 12 вересня 2017 року. (Номінації - «Культура», «Суспільство», «Економіка» та «Релігія») Імена переможців будуть оголошені під час Х Екуменічного соціального тижня.

Журналісти, які переможуть у Конкурсі, отримають грошову винагороду у розмірі 3000 грн  та титул «Репортер надії». Автори матеріалів, що обіймуть другі та треті місця, – призи від оргкомітету Конкурсу та дипломи.

Нагадаємо, що V Всеукраїнський конкурс «Репортери надії в Україні» оголошено 6 червня 2016 року. У ньому могли взяти участь штатні та позаштатні кореспонденти українських друкованих та електронних ЗМІ, телебачення і радіо, які мають чи не мають професійне посвідчення та чиї матеріали відповідають вимогам Конкурсу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ