Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Завтра - президія Львівської обласної ради

Завтра, восьмого лютого, відбудеться засідання президії Львівської обласної ради, повідомила прес-служба ЛОР.

На засіданні президії Львівської обласної ради заслухають інформацію про стан підготовки до чергової сесії Львівської обласної ради.

Голова Львівської обласної ради Олег Панькевич просить голову Львівської обласної державної адміністрації Михайла Цимбалюка визначити доповідачів від обласної державної адміністрації на засідання президії Львівської обласної ради з питань підготовки до чергової сесії Львівської обласної ради, яке відбудеться завтра, 8 лютого, та подати до обласної ради матеріали із низки питань. Про це йдеться у листі голови обласної ради Олега Панькевича на адресу голови ЛОДА Михайла Цимбалюка.

У своєму листі Олег Панькевич зазначає, що на президії планується заслухати інформацію представників ЛОДА з таких питань:

Стан підготовки пропозицій щодо переліку об'єктів, фінансування яких у 2011 році буде здійснюватися:

в рамках Угоди між Кабінетом Міністрів України та Львівською обласною радою щодо соціально-економічного розвитку Львівської області;

за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток регіонів;

за рахунок державної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво, реконструкцію, та капітальний ремонт вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах.

Уточнення показників обласного бюджету на 2011 рік у частині погашення кредиторської заборгованості, що склалася на 1 січня 2001 року з причини непроведення платежів органами Державного казначейства України, Виконання Рамкової угоди про співробітництво між НАК "Нафтогаз України " та Львівською обласною державною адміністрацією.

Виконання рішення обласної ради від 4 січня 2011 року "Про звернення Львівської обласної рад до Прем'єр міністра України М.Азарова" щодо незадовільного фінансування місцевих бюджетів у кінці бюджетного 2010 року

Про ситуацію, яка виникла у зв'язку з руйнуванням риштування на вежі колишнього домініканського монастиря у селищі Підкамінь Бродівського району.

Нагадаємо, що засідання президії ЛОР відбудеться завтра, 8 лютого, початок о 12 годині, у кабінеті № 307 Львівської обласної ради.

У порядку денному засідання президії такі питання:

1. Про дату скликання сесії Львівської обласної ради.

2. Про порядок денний сесії Львівської обласної ради.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ