Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Завтра «Наша Україна» у Львівській облраді захищатиме земельні інтереси громади Львівщини

Міжфракційне об’єднання “Наша Україна» у Львівській облраді виступає категорично проти рейдерського захоплення земель, якими повинні розпоряджатися виключно територіальні громади. Про це «Гал-info» повідомила прес-служба ЛОО НСНУ.
Як йдеться у заяві «Нашої України», фракція підтримує скликання позачергової сесії Львівської обласної ради, запропонувавши реальні кроки щодо врегулювання земельного конфлікту.
Зокрема, «Наша Україна» пропонує вжити сільським радам, районним державним адміністраціям заходів про для накладення заборони вчинення будь-яких дій стосовно земельних ділянок, які перебувають у користуванні науково-дослідних господарств та закладів освіти. Також об’єднання рекомендує управлінню Державного комітету земельних ресурсів у Львівській області призупинити будь-які дії на вилучення із користування та надання у власність таких земельних ділянок.
Крім того, «Наша Україна» звернулася до головного управління МВС у Львівській області, управління СБУ у Львівській області провести всебічну перевірку обставин пов’язаних з правом постійного користування ДП НДГ “Дублянський» та надання земельних ділянок громадянам України на предмет рейдерства.
Натомість прокурору Львівської області було рекомендовано звернутися із позовом до суду в інтересах держави в особі Львівського національного аграрного університету та клопотанням про забезпечення позову шляхом накладення заборони вчиняти будь-які дії спрямовані на розпорядження ділянками ЛНАУ та ДП НДГ «Дублянський».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ