Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Завтра «Пора» обговорить нові кандидатури на голову фракції у Львівській облраді

Питання створення тимчасової контрольної комісії щодо перевірки роботи голови Львівської обласної ради фракцією «Пора» не обговорювалося. Про це в коментарі «Гал-info» повідомив заступник голови Львівської обласної ради від фракції «Пора» Лев Захарчишин.
На думку Захарчишина, рішення Богдана Кука покинути керівництво фракцією визріло після того, як було виявлено розходження у результатах голосування, коли більшість фракції не підтримала рішення про створення комісії.
«Взагалі, я не розумію правові наслідки створення такої комісії, – каже Захарчишин. – Оскільки подібну комісію створюють по конкретному факту». На думку заступника голови Львівської облради, займатися подібними питаннями мала комісія з питань депутатської діяльності, етики та регламенту. З огляду на це, на думку Лева Захарчишина, підтримуючи створення комісії керівник їхньої фракції міг керуватися політичними мотиваціями та бажанням загострити ситуацію. Водночас, такий крок не є свідченням розколу в партійних рядах.
Натомість, як повідомив Захарчишин, ймовірно завтра фракція «Пора» збереться, аби обрати собі нового керівника.
Нагадаємо, створення тимчасової контрольної комісії щодо перевірки роботи голови Львівської обласної ради підтримало 3 депутатів фракції «Пора», 6 утрималось.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ