Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Завтра у справі мера Дрогобича Миколи Гука слухатимуть стенограму сесії

Завтра в Дрогобицькому міжрайонному суді відбудеться слухання справи за позовом екс-мера Дрогобича Миколи Гука щодо визнання недійсним рішення міської ради про його відставку. Про це в коментарі „Гал-info” повідомив Микола Гук.
 Суд відбудеться за участі Миколи Гука та його представника Івана Голеня.
Як повідомив Гук, сторона міськради представила на розгляд суду декілька документів, які раніше не фігурували в матеріалах сесії. Зокрема, пояснювальна записка та інші документи. З огляду на це на суді було вирішено заслухати стенограму проведення сесії, на якій мера Дрогобича було відправлено у відставку.
Водночас, з огляду на брак процесуальних і звинувачувальних мотивів позбавлення його крісла міського голови з боку міської ради, Микола Гук висловив свою 100-відстокову впевненість у перемозі.
Разом із тим, Микола Гук повідомив, що і його звільнення, і звільнення його однопартійця Миколи Пшевлоцького із займаних посад є двома кінцями одного ланцюга. „Дуже невигідним є комусь те, що посади займають представники сил, які сповідують націоналістичну ідеологію, – каже Гук. – У свою чергу ми будемо боротися та відстоювати свої права”.
Нагадаємо, мера Дрогобича Миколи Гука депутати Дрогобицької міської ради відправили у відставку 13 лютого.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ