Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Завтра в Києві розбиратимуться в конфлікті в ЛМК СПУ: Таліпова запросили, а чи запросили Савченка - в прес-центрі не знають

Центральне керівництво СПУ завтра, 16 червня, розбиратиметься в конфлікті, який виник між керівництвом Львівського міського та обласного комітету Соцпартії, — повідомили «Гал-info» у прес-центрі Соціалістичної партії України.

«16 червня відбудеться політрада СПУ, на якій серед інших порушуватиметься й питання ситуації в СПУ на Львівщині. Я знаю, що на політраді точно має бути присутнім від Львівської області Євген Таліпов, що ж до Савченка, якщо він є членом політради, то напевно його теж запросили, якщо ж він не є членом політради, то чого має бути на ній присутнім?» — заявили у прес-центрі.
Як заявив же 15 червня на прес-конференції голова ЛМК СПУ Віктор Савченко, поки що його ніхто нікуди не запрошував і йому взагалі невідомо, яким чином керівництво СПУ вивчатиме ситуацію в Соцпартії на Львівщині.
Нагадаємо, 9 червня відбулася міська конференції соціалістів, на якій ЛМК СПУ розколовся на два міські комітети, один очолює Віктор Савченко, а інший — Сергій Гончарук.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ