Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра відбудеться ЄФВВ для вступників в магістратуру

4 липня понад 16 тисяч учасників складатимуть єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) для вступу в магістратуру на спеціальності «Право» та «Міжнародне право».

Про це повідомило видання Освіта.ua.

Єдине фахове вступне випробування розпочнеться о 10:00. Допуск учасників до пунктів тестування триватиме з 09:15 до 09:50.

Вхід учасників до пунктів проведення тестування відбуватиметься за наявності: екзаменаційного листка, оригіналу документа, що посвідчує особу (серія (за наявності) та номер якого зазначені в екзаменаційному листку) та запрошення-перепустки.

У разі відсутності екзаменаційного листка та/або документа, назва, серія (за наявності) та номер якого зазначені в екзаменаційному листку, вступника не буде допущено до пункту тестування.

Рекомендується мати при собі дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку з питною водою.

Протягом часу, відведеного на складання тесту, учасники не повинні мати при собі жодних засобів зв’язку, пристроїв зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Результати тесту ЄФВВ будуть розміщені на інформаційних сторінках вступників «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ» не пізніше ніж через 14 календарних днів із дня проведення тесту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ