Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Заява Шуфрича – перша ластівка протиріч в команді Януковича, – Фесенко

Голова правління Центру соціальних досліджень "Пента" Володимир Фесенко вважає, що заява народного депутата України від Партії регіонів Нестора Шуфрича про те, що голова Адміністрації Президента Сергій Льовочкін може зрадити Віктора Януковича, є першою ластівкою групових, політичних і навіть ідеологічних протиріч всередині Партії регіонів. Про це політолог сказав у коментарі ІМК.

"Це прояв особистої неприязні Шуфрича до Льовочкіна, я б не шукав у цьому політичного підтексту", - сказав В.Фесенко, нагадавши скандал, який влаштував Н.Шуфрич, коли вдарив С.Льовочкіна.

Водночас політолог додав, що ця заява Н.Шуфрича є проявом тих протиріч, які в майбутньому неминуче почнуть виявлятися всередині команди переможця президентських виборів. "Це лише початок, перша ластівка групових, політичних і навіть ідеологічних протиріч всередині Партії регіонів", - зазначив В.Фесенко.

На його думку, регіоналам вистачить здорового глузду, щоб зараз не починати якісь гучні конфлікти і внутрішні протиріччя.

"Якщо буде вирішено питання формування нової коаліції, нового уряду, то буде більшати коло ображених, невдоволених, хто не отримав дивідендів. Потім можуть посилитись протиріччя як у кадрових, економічних, так і політичних питаннях", - наголосив політолог.

За словами В.Фесенка, є одна цікава закономірність, яка проявлялась і в адміністрації Кучми і Ющенка, коли через дев'ять місяців після перемоги на президентських виборах виникала перша криза у президентській команді.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ