Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зелені технології, екологія та зелений транспорт повинні бути в пріоритеті для посадовців

Зелені технології, екологія та зелений транспорт повинні бути в пріоритеті для посадовців, - Козицький Максим.

Зважаючи на те, що одним із претендентів на посаду Голови Львівської ОДА є Козицький Максим, у більшості на слуху успішні проекти зеленої енергетики, сонце і вітер, але Максим активно впроваджує також «зелений» транспорт, він водночас є одним із організаторів системи громадського велопрокату NextBike в Україні. Цей вектор розвитку абсолютно співідноситься як із зеленою енергетикою, сучасними технологіями, із здоровим способом життя, так із соціоекологічними аспектами, комфортом проживання та розвитком інфраструктури міст, зменшенням викидів шкідливих газів.

Система велопрокату NextBike яка є популярною в США та країнах Європи, вперше в Україні появилась саме у Львові в 2015 році. Зважаючи на зручність, екологічність та ефективну альтернативу громадському транспорту, NextBike швидко набув популярності у львів’ян та поширився на Київ, Харків, Одесу та Вінницю, цілком слушним є запит суспільства на те, щоб і чиновники, як у відомому телесеріалі пересіли на велосипеди. Це важливий аспект розвитку нової інфраструктури, здорової України.

З огляду на те, що Максим Козицький сам є активним користувачем даного велопрокату, пропонуємо кожному, у тому числі і чиновникам ЛМР, ЛОР та ЛОДА долучитись та перейняти позитивний досвід та переходити на екологічно чистий вид транспорту та внести свій внесок у розвиток «зеленого», комфортного для проживання суспільства.

Водночас, не зважаючи на те, яким буде остаточне рішення Президента Володимира Зеленського щодо призначення Голови Львівської ОДА, сучасні зелені технології, екологія та зелений транспорт повинні бути в пріоритеті для посадовців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ