Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача

Президент України Володимир Зеленський у вівторок, 3 січня, провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Про це інформує пресслужба Офісу президента.

Як пише Суспільне, на Ставці заслухали доповідь Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного щодо оперативної обстановки на основних напрямках фронту. Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов доповів про ймовірні дії противника у найближчий період.

Учасники засідання Ставки також обговорили питання забезпечення сил оборони України озброєнням та боєприпасами, їх розподілу за угрупованнями, а також питання грошового забезпечення та преміювання військовослужбовців сил оборони.

"Валерій Залужний доповів про обстановку на основних напрямках фронту. Про ймовірні кроки агресора в найближчий період ішлося в доповіді Кирила Буданова. Ще і ще раз опрацювали питання забезпечення нашої армії технікою та боєприпасами. Окремо обговорили грошове забезпечення й преміювання військовослужбовців", — зазначив глава держави.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ