Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Жінка з Маріуполя, яку евакуювали до Львова з пораненням, знайшла своїх рідних

Пані Олена з Маріуполя, яку з важким пораненням доправили на лікування до Львова, знайшла своїх рідних – сина з невісткою та онуків. Жінку уже виписали з лікарні, тож воз’єднана родина тимчасово мешкає на Львівщині, інформує пресслжуба ЛМР.

Пані Олена на початку березня виїхала із рідного Маріуполя до Волновахи, щоб доглядати за лежачою родичкою. Біля будинку, де вона мешкала, розірвалася авіабомба, й жінка отримала важке поранення передпліччя та була евакуйована до Львова. У Волновасі згоріли документи й телефон жінки. Три тижні її праву руку намагалися врятувати лікарі Львівщини, і їм це вдалося. Зараз жінка ще має реабілітацію і вчиться працювати рукою заново.

Вчора пані Олену мали виписати з лікарні і поселити у центрі переселенців, і лише тоді у лікарні з’ясували, що жінка взагалі не має контактів із родиною, яка залишилася у Маріуполі. Пані Олена не пам’ятала номерів телефонів своєї рідні, а відновити стару мобільну картку не вдалося. Тож три тижні вона думала, що її син, невістка і двоє онуків загинули, адже її ніхто не шукав.

Теж саме думали і родичі, які її шукали, але у жодному із офіційних списків не знайшли. Фото пані Олени виставили волонтери у соціальну мережу і за кілька годин – люди знайшли одні одних. Відтак, жінку забрали її родичі, і тепер тимчасово вони мешкатимуть на Стрийщині Львівської області.

Історію пані Олени раніше писали тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ