Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Жовківська райрада дала оцінку ситуації в країні

14 лютого з ініціативи фракції ВО «Свобода» у Жовківській районній раді відбулась позачергова сесія щодо політичної ситуації в країні. Депутати висловили занепокоєння наступом антинародного режиму Януковича, який загрозливо насувається на українську освітню галузь, інформаційний простір, місцеве самоврядування, фінансову незалежність та економічну самостійність країни, повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»

Заяву Жовківської районної ради щодо політичної ситуації в Україні зачитав заступник голови райради, свободівець Богдан Юрдига. Він зазначив, що «політика режиму зневажає все українське, руйнує систему освіти, переслідує ЗМІ, журналістів, творчу інтелігенцію», і все, чого досягла команда Януковича, − це обман і грабіж народу та підведення держави до краю прірви.

«Всі так звані «реформи» та «покращення» звелися до перерозподілу національного багатства на користь вузького кола олігархів. У політичній сфері розгорнуто тотальний наступ на права громадян, репресії проти опозиції, з’явилисяполітичні в’язні, політично мотивовані судові переслідування політиків та колишніх урядовців», − йдеться у тексті заяви.

Депутатський корпус Жовківської районної ради одноголосно підтримав заяву і закликав всі політичні сили, представлені в місцевих радах Львівщини, приєднатись до координації дій об’єднаної опозиції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ