Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Жовківська РДА знайшла сім'ю для сироти

У рамках планування сім’ї  органів опіки і піклування, головою Жовківської РДА Михайлом Заболоцьким, було підписано розпорядження про створення прийомної сім’ї Хомичів, в якій буде проживати дитина сирота Марта Дудіна.

У вівторок, 4 липня, голова Жовківської райдержадміністрації М.Заболоцький підписав розпорядження про створення прийомної сім’ї на базі сім’ї Химич з села Нова Кам’янка Жовківського району. Між Жовківською райдержадміністрацією та сім’єю Химич було укладено угоду про влаштування у прийомну сім’ю дитини-сироти Марти Дудіної 1994 р.н., яка навчалася у Рава-Руській школі-інтернаті. Про це повідомляє Жовківська РДА.

5 липня в актовому залі Жовківської районної поліклініки відбувся семінар з питань планування сім’ї за участю спеціалістів з Жовківського, Радехівського, Сокальського, Кам’янка-Бузького районів, м. Червоноград. Позаштатний спеціаліст з планування сім’ї і репродуктивного здоров’я обласного управління охорони здоров’я З. Івасівка ознайомила присутніх з сучасною стратегією в охороні репродуктивного здоров’я. І вже наступного дня, 6 липня у Жовківській райдержадміністрації під час семінару-навчання для голів та секретарів місцевих рад, начальник служби у справах неповнолітніх В. Павлова надала методичні рекомендації щодо виконання повноважень органів опіки і піклування органами місцевого самоврядування.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ