Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я  |  Війна з Росією

Журналістів закликають здавати кров для учасників АТО

Національна спілка журналістів України (НСЖУ) у Львівській області закликає медійників здати кров для учасників АТО.

"Військова агресія Росії проти українського народу щодня  несе біль і тривогу у наші родини. Герої, які віддано захищають кожного із нас, потребують допомоги і підтримки. Серед них і чимало наших колег-журналістів.

Тому вважаємо, що найкращою підготовкою до відзначення професійного свята - Дня журналіста - стане згуртування усіх медійників Львівщини, незалежно від того чи є Ви членами НСЖУ, для здачі крові воїнам АТО. За інформацією наших колег із регіонального медіа-центру Міністерства оборони України саме цей вчинок кожного із нас допоможе врятувати не одне життя українським захисникам Вітчизни.

Впевнені, що це не буде одноразова акція. Поки не здолаємо агресора - завжди будьмо поруч з нашими Героями", - йдеться у повідомленні.

Координують роботу - голова комісії з питань співпраці із військовими журналістами та військово-патріотичного виховання Галина Пигитяк (068-484-5367) та керівник регіонального медіа-центру МО України Олександр Поронюк (067 925 12 34).

У Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону (м. Львів, вул. Личаківська, 26) відбудеться здача крові для поранених у АТО українських воїнів. Забір крові від донорів здійснюватиметься щосереди упродовж місяця: 26 квітня, 4 травня, 11 травня, 18 травня, 25 травня. Час: 9:00-10:30 год.

При собі мати паспорт та заповнену анкету.

1/1

(До донорства допускаються особи без захворювань і вагою понад 60 кг).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ