Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Журналістів запрошують на допрем’єрний показ воєнної драми «Шлях поколінь»

Представників медіа запрошують на закритий допрем’єрний показ у Львові воєнної драми «Шлях поколінь» режисера Михайла Ухмана. Фільм, у якому герой постає перед складним вибором в час російсько-української війни, засновано на реальній історії. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Події стрічки «Шлях поколінь» відбуваються у 2014 році. За сюжетом, молодий програміст Назар, який не бажає воювати, разом зі своєю дівчиною мандрує країною і зупиняється перепочити в одному лісі. У сні до нього приходить український воїн з минулого, який воював в цьому місці, проти різних ворогів. Між ними відбувається непроста розмова, яка закидає нашого героя в теж саме минуле і назавжди змінює майбутнє хлопця, де його чекає бій з підлим і сильним ворогом. Проте, спочатку Назар змушений перемогти самого себе і зробити вибір: вагітна дружина, яка кохає його, чи країна, яка охоплена полум’ям війни.

Режисер фільму Михайло Ухман знає про війну безпосередньо. Він був добровольцем, воював у Мар’їнці та Пісках на Донеччині. Фільм «Шлях поколінь», виробництва «Ухман і Компанія», знімався у 2020 році в Донецькій області всього за 20 кілометрів від тимчасово окупованого Донецька на окремих бойових позиціях наших захисників. Частина зйомок відбувалась у Києві та на Волині.

Ролі у фільмі виконали: Володимир Ніколаєнко, Лариса Руснак, Назар Борушок, Олексій Паламаренко, Світлана Матвіїшин та інші. Крім професійних акторів, у стрічці знялись військові, які на момент фільмування виконували бойові дії. Також у фільмі глядачі побачать справжню військову техніку і зброю.

У всеукраїнський прокат фільм “Шлях поколінь” виходить з 12 жовтня.

Трейлер фільму тут.

Спеціальний закритий показ фільму «Шлях поколінь» Михайла Ухмана відбудеться у Львові 2 жовтня у кінотеатрі «Планета кіно» (вул. Під Дубом, 7Б, ТРЦ Forum Lviv). Початок о 18:00.

Після показу відбудеться творча зустріч та обговорення фільму з командою стрічки. Учасники обговорення: режисер і продюсер фільму Михайло Ухман та акторка Анастасія Нестеренко.

Для акредитації зверніться, будь ласка, за контактами:

[email protected]

0672439710 (Тетяна Власова).



Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/culture/298520-zhurnalistiv-zaproshuiut-na-dopremiernyi-pokaz-voiennoi-dramy-shliakh-pokolin

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ