Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Жванія заповзявся зрушити з мертвої точки реформу місцевого самоврядування

Сьогодні у Львові стартував Форум місцевого самоврядування. На Форум до Львова приїхав Голова Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування ВРУ Давид Жванія, який під час вітального слова наголосив на необхідності проведення реформи місцевого самоврядування. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Дуже важливо, що цей форум проходить у Львові. Тому що Львів - це місто, де є громада, але вона потребує законів, які б їй допомогли рухатись вперед. Тут є амбіції, які завжди тут панували, амбіції розвитку. Я думаю, що ми зробимо, все щоби зрушити з мертвої точки питання реформи місцевого самоврядування. Вона не тільки назріла в часі, вона перезріла. Тому я думаю, що тут зібралися всі, хто розуміє, що в нас є дуже мало часу. Робити це слід максимально оперативно», - сказав Давид Жванія, Голова Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування ВРУ.

Нагадаємо, Форум місцевого самоврядування триватиме два дні. Завданням цьогорічного Форуму є привернення уваги міжнародного співтовариства та українського суспільства до нових умов функціонування місцевої влади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ