Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Жидачівщина – лідер за швидкістю впровадження технології 3G+

Щодалі технологія передачі даних 3G+ з'являється у нових селах та містечках Львівщини, даруючи їх жителям і туристам переваги спілкування на високій швидкості. Чи не найактивніше 3G+ впроваджується у Жидачівському районі, де із середини червня цього року і до сьогодні цю мережу третього покоління вдалось запустити у 60-ти населених пунктах. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Власне таких результатів вдалось досягти завдяки успішній співпраці департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА та українського оператора зв'язку Lifecell. 

За словами в.о. директора департаменту Романа Кокотайла, такі швидкі темпи розгортання високошвидкісного 3G+ не лише поліпшують щоденне спілкування місцевих жителів, але і підвищують туристичну привабливість Львівщини, залучають вітчизняні і міжнародні інвестиції, а також сприяють швидкому реформуванню і розвитку регіону.

"Сьогодні Львівщина славиться не лише гостинністю і традиціями, але й високими показниками розвитку високих технологій, - зазначив Роман Кокотайло. - У партнерстві з оператором lifecell ми робимо Львівську область не тільки туристично привабливою, але й інноваційно розвиненим куточком України з найкращою мережею 3G+ зв'язку".

Додамо, що оператор lifecell розгортає в Україні сучасну 3G+ мережу на основі технології триканальної передачі даних, що дозволяє досягати максимальної швидкості до 63,3 Мбіт на секунду. Почавши першим розгортати свою 3G+ мережу в травні 2015 року саме зі Львова, сьогодні lifecell надає високошвидкісні послуги зв'язку в 2087 містах і населених пунктах України, охоплюючи 42,4% населення України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ