Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зі 150 тисяч львівських студентів "Леокарт" отримали лише 1300 осіб

Як повідомила в коментарі Гал-інфо заступниця міського голови Львова Ірина Маруняк, зі 150 тисяч львівських студентів "Леокарт" отримали лише 1300 осіб.
Фото - ЛМР

Ірина Маруняк повідомила, що станом на 26 травня картки "Леокарт" отримали 172405 осіб. З яких приблизно 30 тисяч це учні та 1300 студентів. Решта це пільговики різних категорій.

Загалом у Львові є 150 тисяч студентів та 86 тисяч учнів. Що до пільговиків, то їх у Львові є орієнтовно до 250 тисяч, однак ця цифра не є точною, оскільки вона містить одних і тих самих осіб, які мають пільги відповідно до різних категорій пільговиків. 

Ірина Маруняк нагадала, що відповідно до рішення виконавчого комітету Львівської міської ради від 19 листопада 2021 року у Львові визначено 28 категорій громадян, які мають право користуватись громадським транспортом на пільгових умовах.

Станом на сьогодні у Львові відкриті 6 пунктів, де студенти можуть отримати "Леокарт". Також йде робота з навчальними закладами, що надати можливість отримувати е-квиток централізовано.

Як вже повідомило Гал-інфо, з 5 червня на трьох маршрутах Львова розпочнуть тестувати оплату проїзду через систему е-квитка.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ