Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зі Львова стартував велопробіг за участю незрячих людей «Бачу! Можу! Допоможу!»

​Разом на велосипедах до Одеси. Сьогодні зі Львова, з пл. Ринок, стартував велопробіг за участю незрячих людей, який завершиться 22 серпня в Одесі. Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Впродовж двох тижнів зрячі і незрячі велосипедисти відвідають 8 областей, подолають більше 1000 км українських доріг, поспілкуються з місцевими мешканцями, представниками влади і пресою.

«Всіх людей Бог любить однаково. Ніхто не знає, яка кому доля написана. Важливо, щоб усі люди повноцінно жили та розвивались. Мені дуже приємно, що сьогодні стартує велопробіг, де велика кількість є незрячих і зрячих. Вони разом два тижні будуть подорожувати і доберуться до прекрасного міста Одеси», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Як зазначають організатори велопробігу ГО «Інститут українських студій» та ГО «Генерація успішної дії», метою такого проекту є зламати стереотипи і показати, що незрячі люди – рівноправні члени суспільства, а здатність «бачити» виходить далеко за межі фізичного зору. Також – підштовхнути незрячих людей до активнішого життя.

Велопробіг підтримали Посольство США у Києві, управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради, доброчинці та партнери.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ