Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зі мною ніхто не обговорював можливість моєї участі в новому політичному проекті — Микола Катеринчук

З Катеринчуком ніхто не обговорював можливість його участі в новому політичному проекті — запевнив «Гал-info» народний депутат. Більше того, Микола Катеринчук зазначив, що він як голова виконкому партії „Народний Союз Наша Україна” не може говорити про свою участь у якихось політичних проектах.

  «На жаль, політичні партії, які сьогодні існують в Україні, в основному будувалися не на ідеологічних засадах. На мій же погляд, дуже важливо, щоб партії мали ідеологічну основу. Зараз прийшов час визначатися з ідеологією партії „Народний Союз Наша Україна”, і я як голова виконавчого комітету НСНУ зроблю все для того, щоб наша партія дотрималася своєї ідеології і виконала обіцянки, які давала своїм виборцям», — наголосив Микола Катеринчук.
 Нагадаємо, як повідомляє «Комерсант-Україна», в Україні розробляють новий політичний проект, ініціаторами створення якого є колишній прем’єр-міністр Юрій Єхануров і перший заступник глави Секретаріату Президента Іван Васюник. До створення нової партії причетні також народний депутат Микола Катеринчук, лідер Християнсько-Демократичного Союзу Володимир Стретович і колишній віце-прем’єр В’ячеслав Кириленко. Всі ці політики підтвердили інформацію про те, що «подібні проекти обговорюються». Нова політична сила, очевидно, матиме «праволіберальну або ліберально-консервативну ідеологію».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ