Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Зірка світової оперної сцени Людмила Монастирська вперше виступить у Львові

Людмила Монастирська
Людмила Монастирська
1/2
Вже в цю суботу, 28 серпня, у Львівській національній філармонії розпочнеться 119-ий концертний сезон. Відкриє його всесвітньо відома оперна співачка Людмила Монастирська, яка виступить з Академічним симфонічним оркестром філармонії під диригуванням Сергія Хоровця. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Оперна співачка цього року вперше заспіває для львівської публіки. Людмилу Монастирську часто порівнюють із Соломією Крушельницькою та Монсеррат Кабальє. Вона зуміла підкорити оперний музичний Еверест: «Ла Скала» в Мілані, Королівському театрі Ковент-Гарден у Лондоні, «Метрополітен-опера» у Нью-Йорку, Мюнхені, Берліні, Відні та інших містах. Також виступала на оперних сценах Німеччини, Сполучених Штатів Америки, Іспанії, Італії, Норвегії, Великої Британії, Австрії, Нідерландії, Чилі, Росії.

Отож, 28 серпня, о 19:00 год цю унікальну виконавицю зможуть почути у Львові на відкритті 119-го концертного сезону Львівської національної філармонії. У програмі події «GALA OPERA» звучатимуть перлини світової опери – номери з опер Белліні, Верді, Пуччіні, а також обробки українських народних пісень.

Детальна інформація про подію та квитки за посиланням.

На думку кастинг-директора Метрополітен-опера Людмила Монастирська визнана кращою Аїдою за останні 50 років (в однойменній, одній із найбільш популярних опер італійського композитора Джузеппе Верді).

Довідково:

Людмила Монастирська - одна із найпотужніших солісток світової сцени, володарка унікального за своєю красою лірико-драматичного сопрано. Її ще називають «королевою нюансу» та «королевою піанісимо». Прима Національної опери України, народна артистка Українки, лауреатка Національної премії України ім. Т. Шевченка, у 2015 році співачка була номінована на престижну міжнародну премію «The International Opera Awards».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ