Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Злиття "Сильної України" із Партією регіонів покращить процес проведення реформ в Україні – Олег Баран

Злиття "Сильної України" із Партією регіонів - це свідомий крок для покращення та пришвидшення проведення реформ в Україні. У цьому переконаний депутат Львівської обласної ради від Партії регіонів, голова Львівської міської організації Партії регіонів Олег Баран. Повідомила прес-служба Львівської міської організації Партії регіонів.

"Обираючи реформаторський шлях - треба чітко розуміти, що проводити реформи значно легше, будучи всередині партії. Що і зробив Сергій Тігіпко", - наголосив Олег Баран.

Як додав політик, на сьогодні Партія регіонів у Львові (як і по всій Україні) готова прийняти у свої ряди партійців від "Сильної України". "Звісно, що навіть після злиття партій змушувати представників "Сильної України" вступати у Партію регіонів ніхто не буде. Це виключно добровільне рішення. Але хочу наголосити, що ми відкриті до співпраці і налаштовані на спільну роботу", - підсумував депутат.

За словами Олега Барана, долучитися до проведення системних реформ в країні депутати від "Сильної України" можуть, як мінімум, шляхом створення депутатських груп спільно із обранцями від Партії регіонів.

„Ми маємо консолідовано працювати на благо нашого регіону зокрема та країни загалом. А такі об’єднання допоможуть досягнути кращих результатів у здійсненні цієї роботи”, - підсумував Олег Баран.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ