Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЗНО у магістратуру: виші отримають тести у день іспиту

Матеріали для проведення єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування для осіб, які вступатимуть до магістратури і проходитимуть тестування в вишах, будуть надаватися Українським центром оцінювання якості освіти в день проведення тестування, - Освіта.ua.

За інформацією УЦОЯО, матеріали єдиного вступного іспиту будуть розміщені 11 липня 2018 року. Відповідно, матеріали єдиного фахового вступного випробування будуть розміщені 13 липня.

Матеріали для проведення іспитів публікуватимуться до 9.00 відповідного дня. Доступ до сервісу матимуть лише адміністратори закладів вищої освіти. Сервіс реєстрації розміщено на сайті Українського центру оцінювання якості освіти в розділі «Приймальним комісіям: магістратура».

Як відомо, ЗНО в магістратуру цього року виявили бажання складати майже 36 тисяч вступників.

У 2018 році складати ЗНО необхідно вступникам на спеціальності галузей знань: «Гуманітарні науки» (крім спеціальності «Філологія»), «Соціальні та поведінкові науки», «Журналістика», «Право», «Сфера обслуговування» та «Міжнародні відносини».

Для цих абітурієнтів вступ відбуватиметься за результатами єдиного вступного іспиту з іноземної мови, а для вступників на спеціальності «Право» та «Міжнародне право» – також за підсумками єдиного фахового вступного випробування з права та загальних навчальних правничих компетентностей.

Основна сесія єдиного вступного іспиту відбудеться 11 липня, єдиного фахового вступного випробування – 13 липня.

Освіта.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ