Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Влада Львова підвищила квартплату на 50-60%

Виконавчий комітет ЛМР сьогодні прийняв рішення про коригування тарифу на оплату послуги з утримання будинків та прибудинкових територій, у зв’язку із зростанням мінімальної заробітної плати. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
Фото з Телеграф.

Як повідомив в.о. начальника житлового управління ЛМР Сергій Сало, у зв’язку з прийняттям на законодавчому рівні розміру заробітної плати не нижчого від мінімальної заробітної плати – 3 200 грн, виникла необхідність коригування тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій в частині заробітної плати.

Тариф на оплату послуг з утримання будинків та прибудинкових територій визначався індивідуально для кожному будинку. До прикладу, однокімнатна квартира по вул. Саксаганського платила 0,99 грн. тепер буде платити 1,51 грн. за м2. Трикімнатна квартира на вул. Менделєєва платила 1,12 грн. буде платити 1,71 грн. за м2. У Сихівському районі трикімнатна квартира на вул. Полуботка платила 1,60 грн. тепер буде плати 2,30 грн. за м2.

Відтак, квартплата у Львові зросла приблизно на 50-60%.

«Новий тариф на оплату послуги з утримання будинків та прибудинкових територій вступає в дію з 1 квітня», - зазначив Сергій Сало.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ