Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Звільнення голів РДА є обґрунтоване недоліками їхньої роботи – Петро Олійник

Петро Олійник підписав подання Президенту України про відставку п’яти голів районних державних адміністрацій Львівської області. Зокрема, мова йдеться про відставку голови Перемишлянської РДА, члена НСНУ Василя Хміля, голови Бродівської РДА, керівника РО ВО „Свобода” Олега Панькевича, керівника Самбірської РДА члена „Батьківщини” Василя Паховчишина, керівника Яворівської РДА, безпартійного, депутата Львівської обласної ради від БЮТ Ростислава Новоженця та голову Мостиської РДА, керівника РО УНП Івана Давидяка.
„Заяви окремих політичних сил та їхніх представників про те, що звільнення цих голів РДА є політичним переслідуванням не відповідають дійсності і є безглуздим”, — заявив у коментарі „Гал-іnfо” голова Львівської ОДА Петро Олійник. „Ці голови РДА звільняються через системні недопрацювання в економічній або інших сферах, про що досить аргументовано говорилося під час колегії ЛОДА. А щодо партійного переслідування, то на місце звільненого Паховчишина прийде інший, більш компетентний представник БЮТу. Тому ще раз підкреслюю: не можна в цій ситуації говорити про політичний тиск, а лише про висновки по роботі протягом півторарічного періоду,” — продовжив він.
Зауважимо, що голови Сокальської (Олег Солодяк), Турківської (Юрій Лило) та Золочівської (Борис Злотник) РДА, які, до речі, є представниками „Нашої України”, також подадуть заяви про відставку у зв’язку із переходом на іншу роботу — про це усі вони повідомили „Гал-info”. Нагадаємо, що ці керівники РДА були обрані головами райрад у своїх районах. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ