Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Звільнення Пшевлоцького — це спроба вбити клин у демократичну коаліцію — Андрій Микуш

«Олексієнко є членом Соціалістичної партії України. І на представленні нового начальника на усі наші закиди, що звільнення Миколи Пшевлоцького є незаконним, він дослівно говорив таке: «Ви ж не будете виносити усе це на громадське обговорення», — зазначив сьогодні на прес-конференції депутат Львівської обласної ради Андрій Микуш.
Відтак, за його словами, Олексієнко попросив не виносити на широке обговорення зміни керівництва обласного управління земельних ресурсів. «Він сказав на представлені, що ви ж з БЮТом маєте спільну коаліцію, а призначено БЮТівця, то ви ж не будете порушувати питання про причини такого призначення», — додав він.
«Тому я глибоко переконаний, що звільнення Миколи Пшевлоцького — це спроба вбити клин у демократичну коаліцію», — зазначив він.
Також Андрій Микуш зазначив, що у самому БЮТі, приймаючи Завтура у партійні лави, недостатньо добре розібралися із його біографією.
Також, за словами Микуша, підтверджується неофіційно отримана ним інформація про те, що призначення Дмитра Завтура пролобіювали нардепи Андрій Шкіль та Богдан Губський.
Нагадаємо, Миколу Пшевлоцького було звільнено 7 березня, як зазначається в наказі Держкомзему, «за згодою сторін». 11 березня відбулося представлення нового начальника управління земельних ресурсів у Львівській області Дмитра Завтура, депутата Київської обласної ради від БЮТ.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ