Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Звільнили першого заступника голови ДФС Львівщини: порушення антикорупційного законодавства

За результатами розгляду подання Генеральної прокуратури України наказом Голови Державної фіскальної служби України припинено державну службу першому заступнику начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області за порушення вимог антикорупційного законодавства. Про це повідомили в Управлінні зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

Зокрема, встановлено, що вказана посадова особа не повідомила безпосереднього керівника про наявність у нього потенційного конфлікту інтересів, який виник у зв'язку із здійсненням його дружиною господарської діяльності з перебуванням на податковому обліку у Львівській області.

Також цей службовець не вжив заходів щодо запобігання конфлікту інтересів у зв'язку з наявністю у його володінні підприємства та не забезпечив його передачу в управління іншій особі у порядку, встановленому законом.

Додамо, що посаду першого заступника начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області обіймає Стельмащук Олег Станіславович. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ