Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Звіт депутатки ЛМР Зубицької Багданни

Звіт депутатки ЛМР від фракції "Об’єднання "Самопоміч", за 2018 рік, Зубицької Багданни.
Зубицька Богданна

Виборчий округ № 64.

Народилась 16 грудня 1956 року в с. Федорівці Сокальського району, Львівської області.

Освіта: Вища. У 1987 році закінчила Рівненський педагогічний інститут за спеціальністю «Викладач педагогіки і психології».

Професійна діяльність:

Дошкільний заклад № 143, завідувач.

1982 - дошкільний заклад № 95, вихователь-методист;

1976 - 1982 – дошкільний заклад № 94, вихователь.

Що було зроблено у 2018 році?

За 11 місяців цього року я взяла участь у 14 пленарних засідань. Працювала у 26 комісіях з питань землекористування. Загалом, брала активну участь в обговоренні, вносила правки та зміни до проекту рішень комісії. Слідкувала за реалізацією проектів.

Працювала на чотирьох сесіях Брюховицької селищної ради та п’ятьох засіданнях виконавчого комітету.

Провела 12 особистих прийомів громадян та 24 індивідуальні консультації.

Саме після спілкування зі своїми виборцями було прийняте рішення про встановлення дитячого майданчика по вулиці Макаренко.

Загалом, усі питання, поставлені до мене виборцями, було вирішено через спільну плідну роботу з виконкомом Брюховицької селищної ради.

Особливо з великим задоволенням можу гордо повідомити, що після двох років моєї роботи з головою Брюховицької селищної ради, з депутатами усіх рівнів і співпраці багатьох чиновників різного рівня та громадських активістів, наше селище та його громада має нарешті гідні перевезення пасажирів. Отож, вже з 10 грудня у тестовому режимі запрацював новий маршрут - Львів-Брюховичі! На маршруті спочатку працюють 2 великих автобуси. Тепер ми вивчимо пасажиропотік і будемо збільшувати кількість транспортних засобів. Налагодження цього нового комунального маршруту - життєво важливо для нас!

Я дуже дякую за підтримку своїх колег з фракції «Об’єднання «Самопоміч». Брюховичі святкують маленьку, але дуже важливу для нас перемогу!

Що найважливіше зробити у 2019?

Розвантаження дошкільних закладів – це все ще велика проблема для усього Львова. Треба повертати орендовані приміщення дошкільних закладів, відкривати там нові групи. А ті садочки і школи, які є, повинні бути на найвищому рівні – як у господарському плані, так і в освітньо-виховничому.

Ще одна проблема – недостатнє фінансування. Хоч держава виділяє кошти, але їх вистачає лише на найнеобхідніше, ми все одно змушені залучати батьківські кошти. Тому ми створюємо благодійні фонди, щоб мати у садочку комфортні умови для розвитку наших дітей. Придбання матеріалу, меблів, посуду, іграшок – це все фінансується за рахунок батьків. Я з колегами повинна працювати над цим питанням.

Ще одна моя турбота – налагодження інфраструктури і благоустрою та комфорту Брюхович. Ми вже вирішили чимало проблем цього населеного пункту, але багато роботи – попереду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ