Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Горбаті Запорожці» поїхали зі Львова на фестиваль ретро-автомобілів до Польщі

Сьогодні, 30 квітня, напередодні дня Львова, львівський авто-фан-клуб «ЗАЗ-КОЗАК» від’їздить у автопробіг до Польщі, щоб взяти участь у фестивалі антикварних автомобілів «Ралі Св. Кшиштофа» у містечку Отрембуси. Про це повідомив сьогодні під час прес-конференції організатор заходу і президент фан-клубу Євген Кравс.

За його словами, ралі Св. Кшиштофа – це пробіг загалом на 900 км. «Звичайно, 900 кілометрів для автомобіля якому уже 50 років можливо багато, але для нас це цілком нормально, адже автомобілі в хорошому стані», - зазначив Євген Кравс.

 

Також він наголосив, що на фестивалі львівські представники планують виступити добре, адже завжди привозять зі собою якісь нагороди.

 

Після повернення клуб «ЗАЗ-КОЗАК» організовує ряд акцій, що увійшли до офіційної програми святкування Дня Львова-2010.  «Зокрема, 8 травня, до нас в гості приїдуть наші колеги з інших клубів, щоб презентувати виставку оригінальних та тюнінгованих запорожців», - повідомив Євген Кравс.

 

Голова Львова Андрій Садовий вбачає в автопробігу Львів – Отрембуси велику користь для міста, адже завдяки їй багато туристів дізнаються про святкування Дня Львова та приїдуть до нас.

 

Зазначимо також, що в межах святкування 50-річчя Запорожця понад 20 автомобілів клубу здійснять всеукраїнське турне за маршрутом Львів-Вінниця-Запоріжжя-Ялта-Львів (3333 км), де відвідають завод АвтоЗАЗ, а на острові Хортиця відбудеться Міжнародний зліт власників «Запорожців».

 

Довідка:

 

Львівський авто-фан-клуб «ЗАЗ-КОЗАК» найбільший та найстаріший клуб «Запорожців» на території колишнього Союзу, заснований у 1983 році

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ