Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Колесніков порадив львів’янам думати, що одягнути на відкриття Євростадіону. (Фото)

Віце-прем’єр – міністр інфраструктури України Борис Колесніков сьогодні, 30 серпня, під час брифінгу у Львові порадив львів’янам не перейматися про темпи будівництва львівського Євростадіону, а думати про те, що вони одягнуть з нагоди на його урочисте відкриття, 29 жовтня.

«До церемонії урочистого відкриття залишилося 60 днів, роботи дуже багато, графік дуже жорсткий. Але стадіон буде завершений вчасно», – сказав Борис Колесніков.

Щодо зауваження радника Президента Валерія Пустовойтенка з приводу темпів будівництва львівського стадіону він зазначив: «У мене такі самі зауваження були щодо термінів будівництва стадіону від самого початку – з березня минулого року. Нічого страшного. Валерій Павлович професійний будівельник, йому хочеться зробити багато зауважень, щоб швидше їх ліквідувати».

Він також пояснив, що турбуватися немає причин і Львівський стадіон відкриють вчасно - 29 жовтня 2011 року. За його словами, влада вже знає, що пропри всі зауваження, вчасно закінчаться роботи на об’єкті.

«Львів’яни нині повинні думати не про це. Львів’яни мають думати про те, що вони одягнуть на урочисте відкриття стадіону 29 жовтня цього року», – повідомив Борис Колесніков.




Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ