Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Львівщина представила у Києві 25 підприємств промисловості, 15 – харчової галузі та туристичний потенціал

Львівщина гідно представлена на Всеукраїнській виставковій акції «Барвиста Україна». Про це сьогодні, 17 серпня, під час брифінгу повідомив голова Львівської ОДА Василь Горбаль, передав кореспондент Гал-інфо з місця події.

Водночас голова ОДА зазначив, що ця виставка більш іміджева, ніж така, де укладаються реальні контакти. Хоч певний напрямок виставки мав би бути акцентований на укладанні реальних контрактів

Василь Горбаль додав, що напрямку заключення контрактів більш ефективними є спеціалізовані виставки.

Він підкреслив що стосовно іміджевої сторони область представила себе на високому рівні. Це свідчать і стенди, і кількість товарів, чи сама подача.

«Ця виставка в Україні є традиційною. хоч були роки, коли не всі області приймали участь. В цьому році представлені усі області і Львівська займає одну з кращих позицій», – сказав губернатор.

Він також додав, що на сьогодні у Львівській області є перспективи для того, аби відроджувалася будівельна галузь. Мале будівництво вже набирає певних обертів.

Губернатор відзначив серйозний потенціал харчової галузі і наголосив, що однією з найбільших проблем у розвитку більшості галузей є недостатня інформаційна кампанія. «Є погана тенденція, що підприємства не хочуть брати участь у виставках, а ще я часто пропоную підприємствам допомогти з збільшенням ринків збуту. але досить часто керівники виявляються неініціативним.», – сказав Горбаль додав, що виставка є доброю рекламою.

На експозиції Львівщину представлені 25 підприємств промисловості, 15 підприємств харчової промисловості та рекреаційний потенціал області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ