Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська команда з футзалу «Тайм» - чемпіон України

Львівська команда з футзалу «Тайм» - чемпіон України. Так 15 травня «Тайм» переміг львівську «Енергію» з рахунком 5:4. Повідомив «Спорт України».

 

Матч для «Тайму» розпочався дуже добре. Вже на 23-й секунді поєдинку Легчанов прострілив із правого флангу, а Кондратюк в дотик відправив сферу у незахищений кут воріт. Через хвилину Кондратюк міг подвоїти результат, але з вигідної позиції пробив вище воріт.

А от «Енергія» своєю чи не першою можливістю скористалась. Тригубець отримав передачу «на стовпа», продавив Якуніна і прострілив на дальню штангу на Задорожного – 1:1.

 

Після цього команди вирішили позмагатись хто ж краще пробиває штрафні удари. Першим свою спробу реалізував Петрушин. Він з 10-ти метрів класно пробив під ліву штангу. Легчанов також знаний майстер виконання стандартів. Це він довів через хвилину, коли з 8 метрів пробив точнісінько у дев’ятку.

 

Нічийний рахунок так би й тримався, якби не груба помилка того ж Петрушина. Він залишив м’яч на партнера, якого не було. Павленко увірвався у вільну зону і легко переграв Кардаша.

 

Після таких стартових восьми хвилин команди трохи зупинились. Це не означає, що моментів не виникало, просто вони їх не реалізовували. Павленко, Макаєв, Чепорнюк намагались пробити Кардаша. А у «Енергії» провіряв Лисенка Іванов.

 

Наступний гол відбувся на 16-й хвилині Дмитро Бондар віддав передачу в розріз, а Чепорнюк в один дотик забив четвертий гол. У першому таймі скоротити відставання у рахунку міг Романов, але реалізувати дабл-пенальті йому не судилось.

 

Другий тайм розпочався на тих же швидкостях. Гострі епізоди виникали що півхвилини, але результат залишався незмінним аж до 29-ї хвилині. Кардаш відбив перед собою м’яч після удару Макаєва, а Чепорнюк ще більше наблизив «Тайм» до чемпіонства. Але трохи призупинив святкування і повернув «таймівців» на землю Ільницький, який скористався прострілом Струка і скоротив відставання у рахунку до двох голів.

 

Останні 5 хвилин обидві команди при своїх атаках грали без воротаря, але довести таку гру до логічного завершення змогли лише «енергетики». Це Ільницький оформив дубль.

За ті секунди, що залишались до сирени, і «Тайм» міг збільшити рахунок (блискуче на останньому рубежі діяв Задорожний), і «Енергія» звести м’яч до нічиєї. Але все так і завершилось мінімальною перемогою команди Гончаренка.

 

«Енергія» не засмучена такою поразкою, адже стало відомо, що вона вже гарантувала собі бронзу чемпіонату, а що «Тайм» став «золотим», стало відомо ще через адже донецький «Шахтар» не зміг обіграти харківський «Локомотив» і при будь-які ситуації у наступних турах не наздожене «Тайм». - futsal.sport.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ