Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Львівські студенти провели страйк проти дій нової влади, і пообіцяли на цьому не зупинятися

Сьогодні, 11 травня, у Львові на площі перед Львівським національним університетом відбувся студентський страйк проти перебування на посаді міністра освіти Дмитра Табачника та угоди про продовження перебування Чорноморського флоту РФ в Україні. Студенти били в імпровізовані барабани, стврбювали галас пластиковими пляшками, вигукували гасла, – повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.

 

Участь  в мітингу взяло близько 50 студентів. За словами співкоординатора акції Ольги Сало, організатори не планували масовий страйк щоб не зірвати навчальний процес.

 

Також Ольга Сало повідомила, до літніх канікул буде проведено ще кілька акцій проти нової влади, під час літньої перерви  організатори створення страйкомів та протестів проти дій нової влади також не відпочиватимуть, а працюватимуть над розширенням мережі страйкових комітетів .

 

Як зазначила Ольга Сало, з вересня студенти відновлять страйки і мітинги. Основна мета студентів – усунути з посади міністра Дмитра Табачника та домогтися денонсації харківських угод.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ