Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львів'яни вкотре пікетували ОДА. Фото. Відео

У понеділок, 19 травня, активісти Автономного опору, Варти, «Рабів до раю не пускають», Дорожній контроль провели пікет під стінами обласної державної адміністрації у Львові з вимогою до очільниці ОДА Ірини Сех припинити порушення Конституції суміщенням посад народного депутата та голови облдержадміністрації.

Також під стінами адміністрації відбувся другий пікет. Його організували прихильники ВО "Свобода" на підтримку Ірини Сех. Вони тримали плакати "Ні провокаціям", "Доведіть свою активність проти режиму Януковича", "Ні зриву виборів" та вигукували у бік активістів "провокатори".

Активісти ж вигукували "Припиніть порушувати конституцію" тощо.

Як зазначив у розмові з кореспондентом  Гал-інфо голова ГО "Рабів до раю не пускають" Іван Спринський, Львів та Київ став оплотом стабільності, куди часто приїжджають біженці з Криму та Сходу України, рятуючись від терористів та російських військ.  Сьогодні пікет охороняють міліціонери та самооборона.

"Ми не хочемо показувати, що в нас у місті також відбуваються якісь суперечки, нестабільна ситуація, тому шукаємо цивілізованого діалогу з Іриною Сех щодо суміщення нею посад, - зазначив Іван Спринський. - Сьогодні самооборона та міліція розділила кордоном пікет та контрпікет, аби не допустити повторення конфліктів, що мали місце минулого разу".

Загалом в кожному з пікетів взяло участь близько 100 чоловік. Спокій охороняли близько 30 чоловіків з самооборони та стільки ж міліціонерів.


Фото та відео – Сергій Бобра

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ