Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова Львівської ОДА готова написати заяву на звільнення, але після виборів. Фото

Голова Львівської ОДА Ірина Сех напише заяву на звільнення з посади після проведення чесних президентських виборів. Про це вона заявила сьогодні, 12 травня, під час брифінгу, повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.

За її словами, сумісництво посад голови ОДА і народного депутата є «її єдиним гріхом», вона цього не приховує і готова про це розмовляти.

Голова ОДА пообіцяла вирішити питання сумісництва згідно із законом після проведення чесних президентських виборів. Тобто написати заяву на звільнення з посади голови ОДА.

Також голова ОДА категорично спробувала спростувати інформацію, поширену в листівках екологічного опору. "Вони говорять, що я ходжу в шубі з натурального хутра. Ось, можете подивитись, що це не так. Можу відрізати вам шматок, аби ви віддали його на експертизу", - зазначила Ірина Сех, поклавши свою зимову шубу на стіл.

Нагадаємо, що сьогодні, 12 травня, під будівлею Львівської ОДА сталася сутичка між мітингувальниками, які прийшли вимагати відставки голови ОДА Ірини Сех, та прихильниками ВО «Свобода».

Прихильники Ірини Сех стали кордоном перед входом до Львівської ОДА і взяли до рук плакати на її підтримку. Натомість їх опоненти прийшли з плакатами, на яких були вимоги до голови ОДА припинити суміщати дві посади: голови ОДА та народного депутата від ВО «Свобода».

Прихильники «Свободи» взялись за мітингувальників і почали нищити їхні плакати. Зчинилися штовханина, яку припинила міліція. Сутичка стала словесною: свободівці скандували «Тітушок геть!», «Майдан за Сех!», а їхні опоненти – «Геть «Свободу» з України!», «Свобода» – провокатори!» тощо.

Відтак, сама ж Ірина Сех наразі запросила журналістів в ОДА, де дала брифінг. 

Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ