Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові на Євромайдані представили нову голову Львівської ОДА - Ірину Сех. Фото

Сьогодні, 4 березня, у Львова на Євромайдані відбулося представлення нової голови Львівської ОДА Ірини Сех. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.

Представив Ірину Сех віце-прем’єр-міністр Олександр Сич.

Зокрема, він зачитав указ в. о. Президента Олександра Турчинова про звільнення з посади голови Львівської ОДА Олега Сала.

Люди на площі почали кричати: «Банду геть!»

Після цього Сич зачитав указ про призначення на цю посаду Ірину Сех.

Люди, які стояли позаду пам’ятника Т. Шевченку, почали кричати «Ганьба!». Однак, їх перекричали ті, хто були під сценою. Як пояснили невдоволені таким призначенням, їхню думку з приводу того, щоб кандидати на посаду голови Львівської ОДА проходили погодження з громадою не почули.

В коментарі журналістам з цього приводу Ірина Сех заявила: "Сьогодні ФСБшні сили є у Львові і вони будуть нагнітати ситуацію".

Ірину Сех з призначенням привітали священнослужителі та голова Львівської облради Петро Колодій.

«Сьогодні наступний етап боротьби. Після узурпатора Януковича наступає інший узурпатор – Путін. Я зустрічаюсь з силовиками, і вони постійно заявляють, що готові дати повну відсіч ворогу. В Україні є законна влада і уряд взяв на себе усю відповідальність», - сказав Колодій.

Виступаючи перед львів’янами, Ірина Сех також наголосила на тій небезпеці, яка сьогодні нависла над Україною, та закликала усіх до об’єднання.

«Сьогодні нема на українській землі Януковича. Кров наших хлопців пролилася недаремно, але біля наших воріт став новий агресор. Існує загроза державності України, і тому ми маємо бути разом, бо тільки разом ми сила», - заявила Ірина Сех.

На представленні на Майдані були представники керівництва міліції, прокуратури та СБУ на Львівщині, а також голови РДА та чиновники Львівської ОДА, депутати Львівської міської та обласної ради.

Фото - Павло Паламарчук, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ