Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Надзвичайні події

Михайло Добкін став винуватцем ДТП: не помітив авто на головній дорозі

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін став учасником ДТП. Як повідомило джерело видання "Головне" в правоохоронних органах, аварія сталася у Зміївському районі, куди харківський губернатор перебрався на літо разом з сім'єю.

На місце події виїхали наряди Державтоінспекції. Відомо, що крім машини Добкіна постраждали ще два автомобілі. Про інші подробиці не повідомляється.

У ДАІ області спростовують інформацію про ДТП, повідомила "Комсомольська правда в Україні". Там запевнили: на даний момент немає ніякої інформації, яка підтверджує, що автомобіль губернатора потрапив в ДТП.

Фото зроблені та надані випадковим свідком ДТП. У Добкіна - Toyota, яка, судячи по знаку на фото, повинна була поступитися дорогою.

Згодом глава Харківської обласної адміністрації Михайло Добкін Головному підтвердив інформацію про те, що потрапив у ДТП. 

"У ДТП я вважаю, що одним з винуватців був я. Я виїжджав із другорядної дороги на головну і на жаль не помітив ліворуч від мене машину, вона не дотримувалась правил швидкісного режиму", - заявив Добкін.

"Я вважаю, що треба було бути мені уважнішим, тому що з трьох машин, які постраждали, не винна тільки дівчина",- заявив Добкін журналістам на прес-конференції.

Він додав, що відразу ж викликав співробітників ДАІ і швидку допомогу, що оглянули дівчину. Її автомобіль просто стояв припаркованим на узбіччі. Інші учасники ДТП не постраждали і почувають себе нормально.

"Ніхто не постраждав, за допомогою ніхто не звертався, усі цілі, здорові", - підсумував губернатор.

Видання відзначає, що в обласному управлінні ДАІ дотепер не підтверджують інформацію про ДТП з губернатором.

«Головне»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ