Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщини розпочались міжнародні військові навчання «Репiд Трайдент-2011».

Сьогодні, 25 липня на Львівщині на територii Мiжнародного центру миротворчостi та безпеки стартували масштабнi українсько-американськіi тактичні навчання iз залученням вiйськ «Репiд Трайдент-2011». Це найбільший захід військового співробітництва у цьому році.

Навчання триватимуть два тижні, під час яких використають 700 одиниць стрілецької зброї та 150 вiйськових автомобiлiв та бойових машин.

Керівник навчань «Репід Трайдент-2011» В’ячеслав Назаркін окреслив головну мету проведення таких навчань

«Основними завданнями, які ми плануємо виконати впродовж всього навчання є підготовка офіцерів, особового складу українських підрозділів до виконання таких дій з представниками армій інших країн світу під час багатонаціональних операцiй під проводом ООН, ЄС, НАТО та інших міжнародних організацій. Ми очікуємо, що наші військовики отримають нові знання в організації та всебічному забезпеченні миротворчих дій, безперервному управлянні підрозділами, підтримкою взаємодії із підрозділами багатонаціональних сил», - сказав він.

Умовно навчання поділені на два етапи — підготовчий та практичний.

Першого тижня учасники стрибатимуть з парашутами з лiтакiв Іл-76 та С-130 «Геркулес» та займатимуться іншими тренуваннями на полігоні. Зокрема, відпрацьовуватимуть дії під час оборони важливих об’єктів, пошук та знищення незаконних озброєних формувань, розмінування місцевості тощо. З наступного тижня військовики відпрацьовуватимуть елементи тактичного багатоактного навчання з десантуванням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ