Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Ринок «Привокзальний» у Львові страйкує

Підприємці ринку «Привокзальний» у Львові сьогодні, 6 травня, оголосили безстрокову акцію протесту. Більшість продавців не вийшли на роботу, ринок закрили. Про це в коментарі Гал-інфо повідомив представник громадського руху «Відсіч» Маркіян Гудз.

За його словами, акція протесту триватиме доти, поки адміністрація ринку не виконає основну вимогу страйкарів – скасувати закріплене за нею право власності на торгівельні павільйони, які підприємці збудували власним коштом.

Маркіян Гудз також додав, що підприємці ринку «Привокзальний» створили профспілку і приєдналися до Федерації вільних профспілок.

Як повідомив кореспондент Гал-інфо з місця подій, на ринку справді закриті всі торгові павільйони, магазинчики, не працює, зокрема, м’ясний відділ. Майже всі проходи ринком перекриті. Торгують на ринку лише близько 10 % продавців. Також торгівля йде у овочевих рядах.

Підприємці сваряться з покупцями, стверджують, що мають дозвіл на страйк від міської влади. Представники адміністрації натомість, заявляють, що такого дозволу у них немає.

Як стало відомо кореспонденту Гал-інфо, вранці близько 6 години відбулася сутичка між охороною ринку та підприємцями, відео якої є у франківському райвідділ міліції.

Речовий ринок поблизу Приміського вокзалу працює.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ