Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сергій Ребров навчав футболу львівських дітей

Сьогодні, 23 квітня, вихованці дитячо-юнацьких та молодіжних клубів Львова на відкритому спортивному майданчику на вулиці Симоненка поблизу ліцею (колишня школа №85) зустрілися і провели коротеньку двосторонню гру з відомим футболістом, вихованцем київського «Динамо» Сергієм Ребровим.

 

Ребров поводив себе розкуто й природно, відгукувався на будь-які пропозиції дітей і тренерів, от лише на їхнє прохання «показати якісь фінти з м’ячем», двічі відповідав: «Я не вмію фінтити, я голи забиваю!»

 

Під час зустрічі з іменитим футболістом дітям подарували колективне фото, не уникнув Сергій Реброві і роздачі автографів. Запам’яталася і коротенька двохстороння п’ятихвилинна гра в якій Р ебров почергово грав то за «зелену» команду, то за «чорну» .

 

УДЮМК кожного району мав свою форму , яка перегукувалася з клубними кольорами «Карпат», «Шахтаря», та «Динамо». Сергій теж прийшов в спортивному костюмі з символікою клубу , де він провів більшу частину своєї кар’єри.  

 

На передматчевій зустрічі діти запитували у форварда, у якому англійському клубі він грав , а тренери питалися , як в Англії поставлений тренувальний процес з дітьми. На що Ребров відповів , що в А Англії діти вже народжуються футболістами, й цей вид спорту супроводжує все їхнє життя, а держава лише допомагає кожному відкрити свої таланти.

 

Згодом відбувся матч , де діти грали у свій футбол і не дуже то й помічали гостя і не завжди віддавали йому пас. Натомість, ветеран прекрасно бачив поле (навіть такий малий майданчик) , завжди своєчасно і вивірено віддавав передачі , які не завжди могли замкнути молоді футболісти.  Кожна така невдача коментувалася глядачами: «Якщо б він замкнув цей пас і забив гол , то запам’ятав би його на усе життя».

 

Фото Михайла Дашковича.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ