Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні у школах Львова свято останнього дзвоника

Сьогодні? 27 травня, у всіх школах міста святкують Останній дзвоник. З цієї нагоди міський голова вітає вчителів, батьків та дітей, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Щиро вітаю усіх випускників з закінченням середньої освіти. Ви наша велика надія. Місто Львів має славетну історію, але, на моє глибоке переконання, не менш славетне майбутнє. І воно належить вам. Формуйте його самі, будуйте таке місто, в якому вам захочеться жити. Вивчайте ті професії, до яких вам лежить душа і до яких маєте таланти, займайтесь фізичним та духовним розвитком, вчіть іноземні мови. Львів – відкрите для світу місто. Будьте такими ж відкритим для нових знань, ідей та знайомств. Будьте гордістю своїх батьків», - зазначає міський голова Андрій Садовий.

Нагадаємо, цьогоріч випускниками львівських шкіл стане 2967 учнів. Всі вони отримають атестат про повну загальну середню освіту. Серед них є 134 претенденти на золоту медаль та 44 – на срібну.

Довідка:

У Львові є 118 загальноосвітніх навчальних закладів (комунальна власність), 13 ЗНЗ (приватна власність), 5 вечірніх шкіл. Навчається 66861 дитина, з них 64340 - у комунальних школах, 1395 - у приватних, 1126 - у вечірніх.

Фото - Йосип Марухняк

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ